in , ,

Οι Τρελο-Ιρλανδοί οπαδοί στο Euro και η καλλονή ναυαγοσώστρια! [VIDEO – PICS]

Βρέθηκε στην «καρδιά» πλήθους Ιρλανδών φιλάθλων, οι οποίοι της έκαναν καντάδα με ερωτικά τραγούδια. Η Κάρλα Ρομέρα είναι η Γαλλίδα, που άκουσε το «I love you baby» και έγινε viral.
Παρά την ήττα με την 3-0 από το Βέλγιο, οι Ιρλανδοί φίλαθλοι δεν έχασαν το κέφι τους και τη ζωντάνια τους και βρέθηκαν στους δρόμους του Μπορντό να διασκεδάζουν.
Κάπου εκεί, περικύκλωσαν την Κάρλα, τραγουδώντας της ερωτικά τραγούδια. Aν και στην αρχή ξαφνιάστηκε, η νεαρή κοπέλα έδειχνε στη συνέχεια να το απολαμβάνει και να διασκεδάζει μαζί με τους φιλάθλους. Μάλιστα, ένας εξ αυτών ήταν τόσο τυχερός, που της απέσπασε ένα φιλί στο μάγουλο, τρελαίνοντας το πλήθος.


Η Κάρλα, που εργάζεται ως ναυαγοσώστρια, έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο, που τράβηξε, στο οποίο δείχνει έναν Ιρλανδό να πέφτει στα πόδια της και να της τραγουδά, σχολιάζοντας: «Κορυφαίοι Ιρλανδοί. Μάλλον τους αρέσουν οι Γαλλίδες».

 

Μιλώντας στην Mail Online, η νεαρή ναυαγοσώστρια, ανέφερε: «Θέλω να πω πως είμαι υπερήφανη για τους Ιρλανδούς. Ηταν μια μαγική στιγμή γεμάτη ευγένεια και ευτυχία».

 

Οι Ιρλανδοί φίλαθλοι έχουν γίνει γνωστοί στο Euro για την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά τους. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που σκορπούν χαρά στο Μπορντό και βίντεό τους κάνει τον γύρο του κόσμου. Μέσα σε ένα τρένο είχαν επιχειρήσει να νανουρίσουν το μωράκι ενός ζευγαριού, τραγουδώντας του το «Twinkle Twinkle Little Star» αλλά και το «Hush Little Baby», έχοντας, ωστόσο, τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Instagram @carla_rm_
Πηγή: iefimerida.gr