in , , , ,

"Ουτε ενα δελτιο τυπου της προκοπης δεν ξερετε να βγαλετε!"

Δεν υπαρχει λωριδα εξοδου, ψευδεται η ανακοινωση. Η λωριδα εξοδου ειναι ΧΩΡΙΣΤΗ λωριδα, οπως και η εισοδου και ειναι παραλληλες αλλα ΧΩΡΙΣΤΕΣ απο τις λωριδες κινησης.
Στον συγκεκριμενο κυκλικο κομβο δεν υπαρχουν ΚΑΝ διαγραμμισεις, ποσο μαλλον λωριδες εισοδου και εξοδου! Τα περι “διεθνων προτυπων” ειναι τουλαχιστον αστεια. 

Μπορω ανα πασα στιγμη να παραθεσω φωτογραφιες κυκλικων κομβων απο την Ευρωπη (βρισκοντα ευκολα στο google), για να συγκρινουμε τα ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ. 

 
Οι τριτοκοσμικες καταστασεις ειναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ στη πολη και δεν ενοχλειται κανενας, ουτε μελετες γινονται, ουτε μετρα λαμβανονται, ουτε εργα γινονται. 

Ευκολο παραδειγμα η καθαριοτητα και οι βαμμενοι με αισχρα συνθηματα τοιχοι. Δηλαδη τι θελει να μας πει ο δημος; Γινονται τα δυσκολα και προσπερναμε τα ευκολοτερα;

 
Τι παει να πει “νεο μοντελο τουριστικου λεωφορειου”; Τα εργα υποτιθεται πως λειτουργουν με γνωμονα την ΠΡΟΒΛΕΨΗ, γι’ αυτο αλλωστε γινονται και οι μελετες, διαφορετικα θα τα εφτιαχναν ολοι τα ιδια χωρις μελετες!

 
Αυτη η ανακοινωση του γραφειου τυπου δεν κατευναζει τους πολιτες, αντιθετα τους εξοργιζει ακομα περισσοτερο. Ορισμενοι θαρρουν πως βγαζοντας ανακοινωσεις απο γραφεια τυπου κουκουλωνουν το προβλημα. Ντροπη για τις θεσεις που εχετε και για τα χρηματα που ξοδευουμε. 

Ουτε ενα δελτιο τυπου της προκοπης δεν ξερετε να βγαλετε!

η επιστολή προέρχεται απο τον αναγνώστη Δημήτρη Κασαπάκη