in , ,

Ο Δημήτρης Ραπανάκης στο τιμόνι της περιφερειακής διοίκησης της Πυροσβεστικής Κρήτης.

Ο Μεραμπελιώτης στην καταγωγή και αρχιπύραρχος (ταξίαρχος) πλέον Δημήτρης Ραπανάκης αναλαμβάνει μετά τις τελευταίες κρίσεις στο πυροσβεστικό σώμα το τιμόνι στην διοίκηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης.

Ο ίδιος έχει διατελέσει και διοικητής στην πυροσβεστική υπηρεσία του Αγίου Νικολάου έχοντας αφήσει πίσω του ένα έργο παραγωγικό σε όλους τους τομείς. Λίγος πριν αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ λέγοντας πως η νέα του αυτή θέση δεν είναι τίποτε άλλο από την δικαίωση των κόπων και των αγώνων του για προσφορά στον πολίτη, στον άνθρωπο, στον συνάνθρωπο, στο σώμα και στους συναδέλφους του. 
Σε ότι αφορά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται και στην λειτουργία της πυροσβεστικής υπηρεσίας μετά την κρίση και την λειψανδρία που πλήττει και το σώμα της πυροσβεστικής που έχει σαν αποτέλεσμα ουσιαστικά το φιλότιμο των πυροσβεστών να είναι η κινητήριος δύναμη του σώματος ο ίδιος λέει πως 
«Με αγαστή συνεργασία των ανωτέρων και των κατωτέρων και όλων μεταξύ μας στους δύσκολους καιρούς που ζούμε θα προσπεράσουμε τα προβλήματα αυτά ενώ παράλληλα θα επιδιώξουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.»  είπε. 
Τέλος πριν την επίσημη εγκατάσταση του στην διοίκηση δηλώνει προς τους συναδέλφους του ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, σε κάθε περιστατικό και συμβάν και 24 ώρες το 24ωρο το τηλέφωνο του θα είναι ανοικτό για το οποιοδήποτε θέμα μπορεί να απασχολεί την υπηρεσία και τους συναδέλφους του. 
«Η οικογένεια του σώματος είναι μεγάλη και πάντα ενωμένη, οι συνάδελφοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και αυτή η σχέση εμπιστοσύνης θα εξακολουθεί να υπάρχει. Να ξέρουν όλοι ότι θα είμαι στο πλευρό τους ανά πάσα ώρα και στιγμή, για το οτιδήποτε.» είπε  τέλος.   Ο έως τώρα περιφερειακός διοικητής Κρήτης αρχιπυραρχος Κωνσταντίνος Αραβιάκης ευδοκίμως τερμάτισε την θητεία του.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ