in , , , ,

Ο Τσόκας καταγγέλει.

Ο συνδυασμός «Κρήτη Μπορούμε» ενώ είχε εγκαίρως και εγγράφως ενημερώσει την Singular Logic, προκειμένου να απεικονιστεί με λευκό χρώμα το βράδυ των εκλογών, τελικά απεικονίστηκε με χρώμα μπλε, υποδηλώνοντας ότι στηριζόταν από την ΝΔ.

Πέρα από γεγονός ότι αυτή η απεικόνιση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αδικεί κατάφορα το συνδυασμό μας και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκα, πρέπει να επισημανθεί ότι ακόμη και μετά από επικοινωνία που είχαμε με τους υπευθύνους της εταιρίας, το απόγευμα της Κυριακής, το μπλε χρώμα δεν έφυγε ποτέ δίπλα από τον συνδυασμό μας.
Δημιουργείται λοιπόν το εξής ερώτημα; Γιατί το δικαίωμα του πολιτικού αυτοπροσδιορισμού αποδίδεται μόνο σε ορισμένους υποψηφίους;



Ο συνδυασμός μας από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως κινείται πάνω και πέρα από κόμματα και χρώματα. Απόδειξη αποτελεί το χθεσινό αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί από έναν κομματικό συνδυασμό. 

Ζητούμε λοιπόν την επόμενη Κυριακή να μην μπει κανένα χρώμα στην απεικόνιση του συνδυασμού μας. Το δικό μας «κόμμα» είναι η Κρήτη.

Από το Γραφείο Τύπου
Υποψήφιος Περιφερειάρχ