in , ,

«Πέφτει η αυλαία» των εξετάσεων την Τετάρτη 

Με το μάθημα των Λατινικών (Ο.Π.) Ανθρωπιστικών Σπουδών και της Χημείας, (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. 
Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη με τους υποψηφίους να εξετάζονται στη Βιολογία, μάθημα γενικής παιδείας.
Σε ό,τι αφορά στην έως τώρα βαθμολόγηση των γραπτών σε μάθημα-«βαρόμετρο» εξελίσσονται τα Μαθηματικά, ενώ οι βαθμολογίες σε Έκθεση και Αρχαία Ελληνικά κινούνται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα βαθμολογικά κέντρα, ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των περισσότερων γραπτών στα Μαθηματικά και η πλειονότητα των γραπτών κινείται σε βαθμούς κάτω από τη βάση. Ειδικά για την ομάδα προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής, τα ποσοστά με βαθμούς κάτω από τη βάση κινούνται στο 80% με 85%. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στα Μαθηματικά το άριστα είναι το 18 και όχι το 20.
Σε ό,τι αφορά στο μάθημα της Έκθεσης, στοιχεία από βαθμολογικά κέντρα αποκαλύπτουν οτι η βαθμολόγηση κινείται στα ίδια επίπεδα με τα αντίστοιχα περσινά. Το θέμα για τη φιλία του Ευάγγελου Παπανούτσου δεν φαίνεται να δυσκόλεψε πάρα πολύ τους υποψηφίους, καθώς υπάρχουν αρκετά γραπτά με βαθμολογίες γύρω στο 15. 
Από τα πρώτα στοιχεία από τα βαθμολογικά κέντρα εκτιμάται ότι και οι βαθμολογίες στα Αρχαία Ελληνικά θα κινηθούν σε αντίστοιχα με τα περσινά επίπεδα.