in , , , , ,

Παιδικός θησαυρός ξανά στη Νεάπολη

φωτογραφεία απο το παιχνίδι του 2011….
 
Στο Φεστιβαλάκι 2016  που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 30 και 31 του μήνα στον δημοτικό κήπο της Νεάπολης από τις 6 το απόγευμα πέρα από την αύξηση των συμμετοχών έχουμε και μια καλύτερη οργάνωση όλων των δράσεων από τους φορείς που συμμετέχουν.
 
Λαμπερό παράδειγμα και  το σώμα του Ελληνικού οδηγισμού και το παράστημα της Νεάπολης. Λίγο διάστημα είναι σε λειτουργία και όμως έχει τέτοια οργάνωση, θέληση και συμμετοχή που πραγματικά δημιουργεί μοναδικές δράσεις.
 
Το Σώμα λοιπόν του Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Νεάπολης θα συμμετέχει στο διήμερο 30-31 που θα πραγματοποιηθεί στη κεντρική πλατεία Νεάπολης.
 
Το Σάββατο 30 και ώρα 5.30 το αρχηγείο των αστεριών αναλαμβάνει με την βοήθεια όλων εμάς να αναβιώσει παλιά παιχνίδια, για να μαθαίνουν τα παιδιά και να μην ξεχνάμε οι μεγάλοι, δηλαδή με λίγα λόγια οι ενήλικες μέλη του Οδηγισμού θα γίνουν  ξανά παιδιά και θα δείξουν σε όλους τους συμμετάσχοντες πως έπαιζαν οι ίδιοι ή ακόμα και οι γονείς τους τον ελεύθερο χρόνο τους, τότε που δεν είχαμε ούτε υπολογιστές, ούτε κινητά, ούτε ηλεκτρονικά παιχνίδια ούτε και τηλεόραση πολλοί ακόμα.
Την επόμενη μέρα Κυριακή 31η ομάδα των οδηγών διοργανώνει ένα διαφορετικό κρυμμένο θησαυρό μέσα στον καταπράσινο δημοτικό κήπο.
 
Αν έχετε διάθεση να παίξετε και να ψάξετε ή να ψάξετε παίζονταν τότε δημιουργείστε την ομάδα σας
6 άτομα ηλικίας απο 11 εως 16 ετών, δώστε ένα όνομα και ελάτε να λάβετε μέρος σε ένα διαφορετικό κρυμμένο θησαυρό πλατείας να είστε όμως γρήγοροι και να το δηλώσετε έως το Σάββατο 30 – 7- 2016. Πέρα από γρήγοροι να είστε εκεί και το Σάββατο στην πρώτη μέρα διότι  θα δοθεί και το πρώτο στοιχείο για τον θησαυρό .
 
«Έλα μαζί να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε τέλεια!» το σύνθημα και οι ομάδες ήδη ετοιμάζονται. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει αποδείξει όσες φορές έχει γίνει μέσα στον κήπο ότι τραβάει το ενδιαφέρον δεκάδων παιδιών κάτι που θα επαναληφθεί σίγουρα και το απόγευμα της Κυριακής, στην δεύτερη μέρα στο Φεστιβαλάκι 2016.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ