in , , , ,

Παραιτήθηκε το Δ.Σ του συλλόγου των ΤΑΞΙ

 
Ένταση προκλήθηκε στο εσωτερικό των οδηγών ταξί του Αγίου Νικολάου μετά την έκδοση του Δελτίου Τύπου από το Δήμαρχο από την στιγμή που πολλοί ήταν αυτοί που δεν συμφώνησαν με τον τρόπο που έγινε η όποια συμφωνία με τον Δήμο σχετικά με την πιάτσα της πλατείας. Η ένταση οδήγησε στην παραίτηση με το νέο Δ.Σ που θα προκύψει να συναντά εκ νέου τον Δήμαρχο.
«Την Δευτέρα δεν θα πάμε στην υπάρχουσα πιάτσα αλλά στη νέα θέλοντας να δείξουμε δείγματα καλής θέλησης, όμως πραγματικά δεν θα αποδεχθούμε την αλλαγή αυτή εάν δεν μας επιτραπούν κατ’ εξαίρεση μερικά πράγματα σε ότι αφορά την κυκλοφορία μας στους δρόμους γύρω από τη νέα πιάτσα ώστε αν μπορούμε να εργαστούμε χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.» σχολίασαν οδηγοί. Δεν θέλουμε ούτε πειρατές να είμαστε ούτε να τραβήξουμε το σκοινί μόνο από την μια πλευρά.» είπαν.
 
Είναι φανερό ότι η πλειοψηφία του σωματείου των ιδιοκτητών χρεώνει  κακό χειρισμό στην συμφωνία με τον Δήμο στο προηγούμενο Δ.Σ   κάτι που εκφράστηκε πολύ έντονα και οδήγησε σε παραιτήσεις.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.