in ,

Περήφανοι για τον Μανόλη Ανδρεαδάκη

Στις 23-30 Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα kick boxing Παίδων στο San Sebastian της Ισπανίας υπό την αιγίδα της WAKO αναγνωρισμένη διεθνώς αλλά και με την στήριξη της μοναδικής αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας Kick Boxing στην Ελλάδα, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο στάδιο Anoeta Arena, στην πόλη του San Sebastian,  βορειοανατολικά της Χώρας των Βάσκων.  Το πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε από εξαιρετική οργάνωση και πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών.  Πήραν μέρος εκατοντάδες κορυφαίοι αθλητές από όλη την Ευρώπη έχοντας συνολικά 1600 συμμετέχοντες με την συμμετοχή 35 χωρών.
Ο μόνος ο οποίος εκπροσώπησε την Κρήτη και στελέχωσε την εθνική μας ομάδα, παίζοντας με τα γαλανόλευκα χρώματα σε αυτό το κορυφαίο πρωτάθλημα, ήταν ο Σύλλογος του κύριου Γεροντή Ιωάννη, Α.Σ. Μινώταυρος Αγίου Νικολάου με τον αθλητή του Ανδρεαδάκη Εμμανουήλ, αποδεικνύοντας μας για άλλη μία φορά πως μπορεί να αγωνίζεται σε τόσο υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, κάνοντας μας σαν Έλληνες αλλά και σαν Κρητικούς να νιώθουμε περήφανοι για εκείνον.
Ο Μανώλης ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή του Γεροντή Ιωάννη έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, κερδίζοντας την αναγνώριση από όλο τον κόσμο. Πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να βγει 4ος στα Musical forms και 6ος στην κατηγορία point fighting -63 παίδων στην Ευρώπη, γεγονός που αποτελεί σημαντική επιτυχία  σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα, αποκομίζοντας άλλη μία σημαντική εμπειρία για την μετέπειτα αθλητική του πορεία.
Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι και πολύ χαρούμενοι για την προσπάθεια του αθλητή μας γιατί τέτοιες προσπάθειες είναι άξιες συνχαρητηρίων και πρέπει να επιβραβεύονται διαρκώς.
Ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Μινώταυρος Αγίου Νικολάου και προπονητής του Μανώλη κος Γεροντής Ιωάννης που βρέθηκε κοντά του στο San Sebastian στην Ισπανία μας δήλωσε:
«Ο Μανώλης παρά το νεαρό της ηλικίας του έδειξε ότι έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.  Βελτιώνεται συνεχώς και δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει.  Συνεχίζουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Οι στόχοι μας πάντα είναι υψηλοί και προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο. Για ακόμη μια φορά η προετοιμασία ήταν σκληρή και απαιτητική. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλει πολλές φορές να υπερβάλλεις και να ξεπερνάς τις δυνατότητες και τα όριά σου.  Κάθε χρόνο ο σύλλογός μας γίνεται καλύτερος και δυνατότερος.  Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς του Μανώλη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου, τους προπονητές κ. Μιχαλακόπουλο Νικήτα αρχηγός εθνικής ομάδας και κ. Μέμμο Νίκο προπονητής εθνικής ομάδας για την πολύτιμη βοήθεια τους στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα και τον Σύλλογο μας Α.Σ. Μινώταυρο Αγίου Νικολάου που με τις επιτυχίες του έχει κάνει την πόλη μας περήφανη.
Επόμενος Στόχος για τους αθλητές μας είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing 2015 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα αρχές Νοεμβρίου.  Μέχρι τότε οι αθλητές μας θα αγωνιστούν σε όσο περισσότερα φιλικά πρωταθλήματα μπορούμε ώστε μέχρι το Πανελλήνιο να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη Αγωνιστική Κατάσταση
Για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας ο Σύλλογος προετοιμάζει ειδικό σεμινάριο κάτω από τις οδηγίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing και της WAKO όπου οι αθλητές θα πάρουν διπλώματα και από τις δύο Ομοσπονδίες, και από την Ελληνική Ομοσπονδία Kick Boxing και από την Παγκόσμια και θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν εδώ στην Κρήτη με τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και προπονητή εθνικής ομάδας κ. Μέμμο Νίκο και τον προπονητή εθνικής ομάδας κ. Μιχαλακόπουλο Νικήτα.