Πλακιωτάκης για αποτέλεσμα.

Πλακιωτάκης για αποτέλεσμα.
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim 2-12-glamour-anim-124x53

Δήλωση Βουλευτή Λασιθίου κ. Πλακιωτάκη για το αποτέλεσμα των εκλογών

« Όσοι επένδυαν στις χθεσινές τριπλές εκλογές στην ανατροπή της κυβέρνησης απέτυχαν.
Ο Ελληνικός λαός μέσα από κάθε κάλπη , έστειλε το δικό του μήνυμα.

Η κυβέρνηση κέρδισε σε επίπεδο αυτοδιοίκησης  στους περισσότερους  Δήμους και Περιφέρειες της χώρας. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό  δίνοντας χαρακτήρα αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πολιτικής στα τοπικά ψηφοδέλτια έπεσε στο κενό.

Ο Έλληνας πολίτης με τη ψήφο του  απέρριψε κάθε προσπάθεια αποσταθεροποίησης , αβεβαιότητας και ακυβερνησίας που επεδίωκε η αντιπολίτευση.

Στις Ευρωεκλογές αυτές, ο λαός ψήφισε πολιτική σταθερότητα  επισφραγίζοντας για άλλη μία φορά την ομαλή πορεία της χώρας στην Ευρώπη.

Οφείλουμε βεβαίως , να λάβουμε υπόψη το πολιτικό μήνυμα των εκλογών και να οδηγηθούμε  στις απαραίτητες εκείνες αλλαγές  που θα διασφαλίσουν όσα μέχρι τώρα ο ελληνικός λαός έχει καταφέρει με τις θυσίες του.

Όμως σε κάθε περίπτωση ,  συνεχίζουμε σε  σταθερή τροχιά εξόδου από τη κρίση και τα μνημόνια. Με διαρθρωτικές παρεμβάσεις στην καθημερινότητα, στην ενίσχυση της ρευστότητας για την  στήριξη της οικονομίας μας  , στην αποκατάσταση των αδικιών

Ο Ελληνικός λαός ψήφισε η Χώρα να προχωρήσει μπροστά , κόντρα σε όσους θέλουν να μας γυρίσουν ¨πίσω¨!

Τέλος , να συγχαρώ τους  εκλεγμένους τοπικούς άρχοντες και να ευχηθώ σε μία γόνιμη και δημιουργική συνεργασία προς όφελος  των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας».
anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29-8-fpa-400-ban