Πρώτα Θέλω μετά Μπορώ και Διεκδικώ και στο τέλος Κερδίζω

Πρώτα Θέλω μετά Μπορώ και Διεκδικώ και στο τέλος Κερδίζω
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 10-6-xylaki155x49 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Δημοτικών Εκλογών, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με πιστέψατε και με στηρίξατε. 

Κυρίως ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους οικείους μου, που στάθηκαν διακριτικά δίπλα μου, τους συμπολίτες μου και τους συγχωριανούς μου σε Νεάπολη, Λατσίδα και Βουλισμένη που με οδήγησαν στις πρώτες θέσεις καθώς και όλους τους ανθρώπους του «ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ» και κυρίως τον επικεφαλής Κουνενάκη Δημήτριο για τις πρωτόγνωρες εμπειρίες που έζησα μαζί τους. 

Το ότι 27 άνθρωποι εκλέχτηκαν για να “ορίσουν” το μέλλον του τόπου δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συμπαράσταση του κόσμου. 

Προσωπικά συμφέροντα, ταμπέλες και κουτοπονηριές ήρθε η ώρα να πάρουν τον δρόμο του αποχαιρετησμού και ‘μεις να πάμε μπροστά κοιτώντας τον ορίζοντα της άλλης κατεύθυνσης. 

Ο λαός έχει φωνή και επιβάλλεται να ακούγεται. 

Αυτόν αντιπροσωπεύουμε, αυτός μας ψήφισε, εμείς είμαστε τα χέρια του και η φωνή του και αυτός θα μας στήσει στον τοίχο αν, αν, αν…… 

Αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές γιατί πιστεύω ότι ο τόπος μας έχει προοπτικές, υπόβαθρο, ιστορία, ομορφιές και πολλά άλλα που σιγά- σιγά πρέπει να αναδείξουμε και να τα προβάλλουμε. 

Πρέπει εκ νέου να επαναπροσδιορίσουμε τι θέλουμε και πως θέλουμε να ζούμε. Πρωτίστως όμως για να επιτύχουμε πρέπει να σεβαστούμε αρχικά τον ίδιο μας τον εαυτό, μετά τον γείτονας μας, τους γύρω μας, την πόλη μας, το περιβάλλον, την φύση…. 

Είμαι εδώ με ιδέες και όρεξη όπως εξάλλου προσπαθώ εδώ και χρόνια στην Νεάπολη. Είμαι έτοιμη να συζητήσω, να μοιραστώ, να συμφωνήσω, να διαφωνήσω για το καλό, το δίκαιο, το ίσο, την αξιοπρέπεια και το ήθος. Με την στήριξη σας πραγματικά συγκινήθηκα πολύ. 

Ένιωθα δυνατή , ενεργώντας με πάθος και αγάπη για τον τόπο μου, τώρα όμως η δύναμη μου ενισχύεται από καθήκον και πείσμα. 

Γιατί πρώτα Θέλω μετά Μπορώ και Διεκδικώ και στο τέλος Κερδίζω.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!
Πολυχρονάκη Γεωργία
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αγ. Νικολάου
([email protected])
anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50 4-11-geseex50
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29-8-fpa-400-ban