Ροκαδάκης στο τιμόνι της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης

Ροκαδάκης στο τιμόνι της αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim

Και τυπικά ανακοινώθηκε σήμερα η τοποθέτηση του Γρηγόρη Ροκαδάκη στη θέση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης μετά την παραίτηση Δεικτάκη.

Ο Κρητικής καταγωγής Μανόλης Μαματζάκης πάει στο υπουργείο ως γενικός γραμματέας.Ο καθηγητής του βρετανικού Πανεπιστημίου Sussex είχε διατελέσει μέλος του ΣΟΕ επί υπουργίας Γιώργο Αλογοσκούφη και συνδέεται με τον κ.Χαρδούβελη.
Συγκεκριμένα σε Γενικές Γραμματείες που υπάγονται στο Υπουργείο Οικονομικών και στο Υπουργείο Εσωτερικών ορίζονται οι :
-Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής ο Μαματζάκης Μανώλης, καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο του Sussex, υπεύθυνος του τομέα Τραπεζικής στο School Business and Economics του ίδιου Πανεπιστημίου.
-Η κ. Χριστίνα Παπακωνσταντίνου η οποία κατείχε και τη θέση του Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, παραμένει στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Οικονομικών.
-Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ο Ροκαδάκης Γρηγόρης, Ιατρός.
-Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ο Σπυρίδων Σπυρίδων, μαθηματικός, πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και δήμαρχος Πόρου.
-Επίσης, Επικεφαλής του ΣΟΕ (Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων) ορίζεται ο Στεφανάδης Χριστόδουλος, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Διοικητικής Τραπεζικής του ίδιου Πανεπιστημίου
πηγη creta live
anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50 4-11-geseex50
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29-8-fpa-400-ban