Σέβομαι το περιβάλλον, αγαπάω το ποδήλατο.

Σέβομαι το περιβάλλον, αγαπάω το ποδήλατο.
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim

Ιδανικό μέρος στη Νεάπολη να μιλήσει κανείς για το περιβάλλον τον σεβασμό και την προστασία του είναι ο καταπράσινος Δημοτικός κήπος της πόλης. 

Στα πλαίσια της επίσκεψης των μαθητών του Α’ Δημοτικού σχολείου στον κήπο χθες τα μέλη του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου της Νεάπολης με διάθεση μεταδοτικότητας μίλησαν με τα παιδιά για το αγαπημένο τους μεταφορικό μέσο, το ποδήλατο. 


Τα μέλη του Α.Π.Ο.Ν. πολύ σωστά ενημερωμένα τόνισαν στους μαθητές ότι το ποδήλατο εκτός από παιχνίδι και ψυχαγωγία είναι το μεταφορικό εκείνο μέσο που χαρακτηρίζεται απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον. 

Οι μαθητές άκουσαν πολλές πληροφορίες σχετικά με την ποδηλασία και την φροντίδα του ποδηλάτου η οποία γίνεται με απλό και εύκολο τρόπο ώστε να παρέχει ασφάλεια και κατέγραψαν καλά στην συνείδηση τους ότι το κράνος είναι πάντα απαραίτητο είτε κινούνται μέσα στην πόλη είτε εκτός. 

Τα μέλη του Α.Π.Ο.Ν. τόνισαν ακόμα στους μαθητές την σημαντικότητα που όλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν σε ότι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος  και τις καθημερινές απλές κινήσεις που πρέπει όλοι μας να κάνουμε ώστε να το προφυλάξουμε. 

Με την συγκεκριμένη δράση τους οι ποδηλάτες της Νεάπολης για μια φορά ακόμα έδειξαν ότι η στάση τους και η συμμετοχή τους σε θέματα που έχουν να κάνουν με την τοπική κοινωνία και δη με τα παιδιά είναι δεδομένη ενώ σαφώς και κατάφεραν εύκολα τόσο ο Α.Π.Ο.Ν. να αποκτήσει νέους φίλους όσο και το ίδιο το ποδήλατο να κερδίσει έναντι στα υπόλοιπα μεταφορικά μέσα.

ΘΑΝΟΣ Κ.
anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50 4-11-geseex50
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29-8-fpa-400-ban