in , , , ,

Σας ζηλεύω, δήλωση του 25χρονου Lazo video – fotos

Ο 25χρονος Lazaro Schaller ένας από τους 9 καταδύτες που συμμετείχαν στο 2ημερο Agios Nikolaos Cliff Diving show αθλητής που έκανε βουτιές με την Ελληνική σημαία διαρκώς έκανε ερωτήσεις και ήθελε να μαθαίνει.
 
Στην διάρκεια της διαδρομής από την Ελούντα στην Σπιναλόγκα έκατσε μαζί με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις σχετικά με τόσο με το άθλημα και τον τόπο στον οποίο φιλοξενούνται όπως επίσης μίλησαν και για τους τρόπους καλύτερης προώθησης του αθλητισμού στη νέα γενιά των πολιτών.
30 8 16 spinalogka
Η ΑΝΑΤΟΛΗ ρώτησε τον νεαρό αθλητή για τις βουτιές που κάνει με την σημαία, «Είναι από τις πιο αγαπημένες μου βουτιές διότι από την μια η αντίσταση του αέρα καθυστερεί κάπως την πτώση  ενώ από την άλλη το θέαμα είναι πολύ εντυπωσιακό και αρέσει πολύ σε όσους το βλέπουν αλλά και σε μένα.» είπε. «Σε κάθε διοργάνωση βουτάω με την σημαία της χώρας μου, όμως εδώ σαν ένδειξη σεβασμού τόσο για την φιλοξενία όσο και για την σπουδαία διοργάνωση ήθελα να το κάνω με την σημαία της Ελλάδας.
Άλλωστε γνωρίζω ότι οι εικόνες και τα βίντεο ταξιδεύουν παντού και θα ήταν σημαντικό για όλους η Ελληνική σημαία να φανεί και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται ακόμα και μέσα από μια τέτοια διοργάνωση. «Έχω ακούσει και διαβάσει αρκετά για την ιστορία της χώρας σας και πραγματικά νοιώθω υπερήφανος που βρίσκουμε εδώ και μάλιστα στην Κρήτη που έχει και αυτή σαν τόπος την δική της μεγάλη ιστορία και ένα πολιτισμό που δεν συναντάς εύκολα αλλού.» είπε.
30 8 16 eloynta
Αναφορικά με την διοργάνωση δήλωσε εντυπωσιασμένος και υποχρεωμένος σε όλους για αυτή τους την βοήθεια και στήριξη προς τους αθλητές ενώ απευθυνόμενος προς τα νέα παιδιά είπε πως ο τόπος είναι υπέροχος  για να κάνουν αθλητισμό στην φύση.
«Έχετε υπέροχο κλίμα, έχετε την θάλασσα και όμορφα βουνά ιδανικά για ποδήλατο. Προσωπικά κάθε πρωί που πηγαίνω στην εργασία μου επιλέγω το ποδήλατο όταν ο καιρός το επιτρέπει, όταν βρέχει πολύ δηλαδή μόνο, και πραγματικά αν εδώ ζούσα δεν θα έκανα τίποτα άλλο πέρα από το κολύμπι και το ποδήλατο, σας ζηλεύω.» είπε.
δείτε ξανά μία από τις καταδύσεις με την σημαία


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ