Σεμινάριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου απο την Ε.Α.Σ Μεραμβέλλου

Σεμινάριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου απο την Ε.Α.Σ Μεραμβέλλου
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim 2-12-glamour-anim-124x53 7-12-markaki-anim-64x33

Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΟΥ διοργανώνει διήμερο Σεμινάριο
Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου (4 & 5 Μαρτίου).
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρξει θεωρητική
και πρακτική διδασκαλία (νομοθεσία, κατηγορίες ελαιολάδου, ποιοτικά χαρακτηριστικά, βασικές
αρχές οργανοληπτικής αξιολόγησης, βασικές αρνητικές και θετικές ιδιότητες, αξιολόγηση της
γευστικοοσφραντικής ικανότητας των συμμετεχόντων, κλπ.)

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να επιλεχθούν οι πιο κατάλληλοι δοκιμαστές προκειμένου να γίνουν
μέλη της Ομάδας Οργανοληπτικής Αξιολόγησης που διαθέτει ήδη η Ε.Α.Σ.Μεραμβέλλου, και να
αποκτήσουν το πλεονέκτημα της δωρεάν περαιτέρω εντατικής εκπαίδευσης πάνω στη γευσιγνωσία
του ελαιολάδου.

Για περαιτέρω πληροφορίες στα τηλέφωνα 28410-32216, 2841-31470 (κα. Σιγανού Ζαχαρένια)
Εισηγήτριες σεμιναρίου: κα. Χριστοπούλου Εφη και Λαζαράκη Μαρία, χημικοί – γευσιγνώστριες ελαιολάδου,
αναγνωρισμένες εκπαιδεύτριες από το Διεθνές Συμβούλιο ελαιολάδου.

anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50 4-seasons-christmas-360
 
29-8-fpa-400-ban