in ,

Σουηδή αστυνομικός με…μπικίνι εξουδετερώνει κλέφτες!

Σουηδή αστυνομικός που έκανε ηλιοθεραπεία με φίλους της στη Στοκχόλμη εξουδετέρωσε ληστές φορώντας το μπικίνι της. Η ίδια έσπευσε να αναρτήσει φωτογραφία από τη σύλληψη στο Instagram, συγκεντρώνοντας χιλιάδες like.
Η Μικαέλα Κέλνερ είπε στην εφημερίδα Aftonbladet ότι εκείνη και μία άλλη φίλη αστυνομικός κυνήγησαν έναν άνδρα όταν κατάλαβαν ότι τους είχε κλέψει τα κινητά τους τηλέφωνα. «Θα είχα επέμβει ακόμα και αν ήμουν γυμνή» είπε η Κέλνερ, η οποία ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της εν ώρα δράσης.  Η φωτογραφία έχει αποσπάσει χιλιάδες like στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Ένας άνδρας προσέγγισε την παρέα στο πάρκο Ραλαμπσόφ την Τετάρτη, υποστηρίζοντας ότι πουλούσε περιοδικά και ότι μέρος των εσόδων θα δινόταν στους άστεγους. Η Κέλνερ παρατήρησε ότι ο άνδρας καθυστερούσε να φύγει και ότι άφηνε κάποια από τα περιοδικά στην πετσέτα τους.
Μόλις ο άνδρας έφυγε, μία κοπέλα από την παρέα παρατήρησε ότι το κινητό της έλειπε. Η Κέλνερ και μια φίλη αστυνομικός τον κυνήγησαν και κατάφεραν να τον πιάσουν.
in.gr