in , , ,

ΣΤΟΠ στις εργασίες εντός του λιμανιού

Την άμεση επέμβαση το λιμενάρχη Αγίου Νικολάου Σπύρου Αγγελάκη προκάλεσαν οι εργασίες που γίνονταν σε σκάφος εντός του λιμανιού της πόλης, ακριβώς έξω από το λιμεναρχείο.

 Ο ίδιος μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν ζήτησε από τους εργαζόμενους να σταματήσουν άμεσα να χρησιμοποιούν υλικά μέρη των οποίων έπεφταν στην θάλασσα. 

«Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε να γίνονται τέτοιες εργασίες εντός του λιμανιού και μάλιστα στη καρδιά της περιόδου που έχουμε τόσο αυξημένη επισκεψημότητα στην πόλη. 

Οι εργασίες αυτές πρέπει να γίνονται μέσα σε καρνάγιο, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, από την στιγμή που τόσο μεγάλο καρνάγιο δεν έχουμε στην περιοχή μας.» είπε ο κ. Αγγελάκης ευχαριστώντας τους πολίτες για την ευαισθησία τους να ενημερώνουν για  παρόμοιες ενέργειες. 

«Θέλουμε την κοινωνία στο πλευρό μας, άλλωστε εμείς έχουμε χρέος αν την υπηρετούμε και η προστασία της θάλασσας και ο σεβασμός του περιβάλλοντος είναι κάτι στο οποίο  δείχνουμε πολύ ενδιαφέρον σαν υπηρεσία. 

Καλούμε τους πολίτες να μας ενημερώνουν για τυχών περιπτώσεις που πέφτουν στην αντίληψη μας και εμείς από την μεριά θα πράττουμε τα δέοντα κάθε φορά.» τόνισε ο κ. Αγγελάκης.

ΘΑΝΟΣ Κ.