in , , , , ,

Συνελήφθησαν 2 στον Άγιο Νικόλαο και πάνε στον εισαγγελέα για 1.390 γραμ. κάνναβης

Συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο Λασίθι. Η σύλληψή τους είναι αποτέλεσμα οργανωμένης επιχείρησης, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εφαρμόζεται σε αυτό το πεδίο


Συνελήφθησαν, χθες (11.05.2014) το μεσημέρι σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αγίου Νικολάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 37 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. όχημα.
Κατά τη διάρκεια έλεγχου ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ενώ ο 37χρονος (συνεπιβάτης) πέταξε στο έδαφος, μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα, ποσότητα κάνναβης 1 κιλού και 390 γραμμάριων, η οποία και κατασχέθηκε.
Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και το χρηματικό ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου.