in , , , , ,

Τέλος στην αταξία, θα λειτουργήσει ξανά το εκθετήριο.

Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λασιθίου αποφάσισε να επαναλειτουργήσει το εκθετήριο τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών επιχειρήσεων – μελών του, το οποίο είχε λειτουργήσει πριν μερικά χρόνια και έκλεισε στη συνέχεια, με σκοπό να αξιοποιηθεί ο χώρος με διαφορετικό τρόπο – κάτι που τελικά δεν έγινε.

Ο χώρος του ισογείου του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το Επιμελητήριο, που αποτελεί πέρασμα χιλιάδων τουριστών κάθε τουριστική περίοδο, θα φιλοξενήσει και πάλι τοπικά προϊόντα και με το κατάλληλο στήσιμο, οργάνωση και λειτουργία του θα μπορέσει σίγουρα να συμβάλει στη διαφήμιση της ντόπιας παραγωγής.


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θωμάς Χαριτάκης μας είπε ότι το Εκθετήριο μετατράπηκε σε αποθήκη για ένα διάστημα και τόνισε ότι τον ενδιαφέρει να ξαναλειτουργήσει άμεσα (μέσα στο Μάιο) ως εκθετήριο προϊόντων. 

Μάλιστα, τις βραδινές ώρες μέσα από τη τζαμαρία που βλέπει στον παραλιακό δρόμο θα προβάλλεται συνεχώς βίντεο με εικόνες από το Λασίθι και τα προϊόντα που παράγει.

Η λειτουργία του θα συμβάλει επίσης στο να ευπρεπιστεί και ο εξωτερικός περιβάλλων χώρος, όπου επικρατούσε, γενικώς, αταξία…


ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

www.anatolh.com