in , , ,

Τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών – Ταλαιπωρία στην Πληροφορική με διορθώσεις και παράταση χρόνου!

Ταλαιπωρία για τους μαθητές που εξετάστηκαν στο μάθημα “Ανάπτυξη Εφαρμογών σε προγραμματιστικό Περιβάλλον” του νέου συστήματος. Πολλές απορίες από τους μαθητές με αποτέλεσμα να δοθούν επιπλέον διευκρινήσεις με παράταση του χρόνου της εξέτασης κατά 15 λεπτά!
Tα θέματα των μαθημάτων στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας:

Τα θέματα της Βιολογίας (Θετικών σπουδών) ήταν για άριστα προετοιμασμένους μαθητές. Τα θέματα κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης και κρίνονται από τους ειδικούς μεγάλα σε έκταση και αρκετά δύσκολα.
Κλιμακούμενης δυσκολίας κρίνονται τα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). Οι υποψήφιοι έπρεπε να προσέξουν ιδιαίτερα στο Θέμα Γ, το θέμα Γ5, ενώ για καλά προετοιμασμένους ήταν το Θέμα Δ.
Η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο, με την εξέταση στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών και στην Οικοδομική, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα.

Στα ίδια μαθήματα θα εξεταστούν και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος, με επιπλέον μαθήματα εξέτασης τα Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ και τα Στοιχεία Παθολογίας.
 
naftemporiki.gr