in , , ,

Το φαγητό ενώνει τις διαλέκτους την Πέμπτη το βράδυ στα Ble Κατσαρολάκια [VIDEO HD]

Μια διαφορετική πρόταση περιμένει το βράδυ της Πέμπτης (31/3) τους λάτρεις της γαστρονομίας στα Ble Κατσαρολάκια.
Μετά τις πολύ πετυχημένες βραδιές κρασιού κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μια ακόμα καινοτομία έρχεται να ανοίξει νέους ορίζοντες στο κομμάτι του καλού φαγητού και κρασιού.
Δυο γνωστοί σεφ μαγειρεύουν διαφορετικές γεύσεις στο ίδιο πιάτο! Γεύσεις της Κρήτης θα συναντήσουν τις γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας σε ένα μοναδικό πάντρεμα.
30-3-katsarolakia-3
Ο Γρηγόρης Χέλμης από τη Στερεά Ελλάδα, με μακρά θητεία σε 5άστερα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και R&D Chef στο “ΜεΖεν” Βόλου και Λάρισας από τη μια και ο Νίκος Σταυρακάκης από τα Χανιά, που πρόσφατα βραβεύθηκε με χρυσό σκούφο και έχοντας δουλέψει σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου όπως το “ΝΟΜΑ” στην Κοπεγχάγη, θα μαγειρέψουν, ο καθένας με τον τρόπο της καταγωγής του, για να παρουσιάσουν παράλληλες γεύσεις.
Τα έξι πιάτα που περιλαμβάνει το μενού θα συνοδεύσουν κρασιά της Μονής Τοπλού.
Μια ακόμα ιδιαιτερότητα της βραδιάς είναι ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε κοινωφελή ιδρύματα της περιοχής.
Στη συνέντευξη που παραχώρησαν οι συντελεστές της εκδήλωσης στο fonien.gr και το Θάνο Κορομπύλια εξηγούν το σκεπτικό της εκδήλωσης και περιγράφουν το τι θα περιμένουν όσοι βρεθούν την Πέμπτη το βράδυ στα Ble Κατσαρολάκια.


29-3-katsarolakia-1 29-3-katsarolakia-menou