in , ,

Το φοβερό ξέσπασμα του Ισλανδού σπίκερ στα… ελληνικά![VIDEO]

Ο Γκούντμουντουρ Μπενέντικτσον έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πρωταγωνιστές του Euro 2016! Οι επικές του περιγραφές στα γκολ των Ισλανδών έχουν γίνει… viral και ο ίδιος γνωρίζει την λατρεία στα social media. Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης με την Αγγλία και η πρόκριση των «ψαράδων» στους »8» της διοργάνωσης ήταν η αφορμή για (ένα ακόμα) ρεσιτάλ!

Ο Μπενέντικτσον τα «έχασε»! «Έχασε» και την φωνή του! Τρελάθηκε! Και από το στόμα του βγήκαν επικές ατάκες! Για την Ισλανδία, αλλά και για την Αγγλία! Ξέφυγε λίγο, αλλά λόγω της έντασης της στιγμής και της χαράς του προφανώς δεν θα του κρατήσουν κακία οι φίλοι των «λιονταριών»!
«Τελείωσε, τελείωσε, τελείωσε… Εδώ βλέπουμε μία προσπάθεια προς το τέρμα και το χάνουν! Τελείωσε, τελείωσε, τελείωσε… Πηγαίνουμε στο Παρίσι! Δεν θα πάμε ποτέ σπίτι μας! Δεν θα πάμε ποτέ σπίτι μας! Το βλέπετε; Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια πράγματα… Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μην με ξυπνήσετε ποτέ! Μην με ξυπνήσετε ποτέ από αυτό το τρελό όνειρο! Αποδοκιμάστε όσο θέλετε Άγγλοι! Ισλανδία! Η Ισλανδία πηγαίνει στο Stade de France την Κυριακή. Εσείς (σ.σ Άγγλοι) μπορείτε να πάτε σπίτι. Μπορείτε να φύγετε από την Ευρώπη. Μπορείτε να πάτε όπου στο διάολο θέλετε», λέει ο τρελαμένος Ισλανδός σπίκερ!
Βέβαια, τίποτα δεν συγκρίνεται με την εικόνα!
Το SDNA έβαλε ελληνικούς υπότιτλους στο ξέσπασμα του Ισλανδού και μπορείτε να απολαύσετε την μοναδική του παράσταση!
Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα ξεστομίσει, αν οι νησιώτες κάνουν την (νέα) τεράστια έκπληξη και αποκλείσουν τους οικοδεσπότες Γάλλους.

sdna.gr