in , , ,

Φως…στην ακτή Ατλαντίδος

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός της Ακτής Ατλαντίδος», μεταξύ του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη και του αναδόχου κ. Βασίλη Σίσκου. 



Το έργο  έχει προϋπολογισμό 60.000€ και περιλαμβάνει τον ηλεκτροφωτισμό της ‘’Ακτής Ατλαντίδος’’ με φωτιστικά σώματα τύπου LED σε ιστούς 6 μέτρων καθώς και χωνευτά φωτιστικά LED ανθεκτικά σε παραθαλάσσιο περιβάλλον στο μικρό πεζόδρομο. 

Οι εργασίες που προβλέπονται από τη μελέτη θα κατασκευαστούν σύμφωνα με τις ισχύουσες ΕΤΕΠ, ενώ η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από ιδίους πόρους του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΣΑΤΑ).
Ο Δήμαρχος Αγίου κ. Δημήτρης Κουνενάκης τόνισε: «Το έργο αυτό αφορά στον ηλεκτροφωτισμό του δρόμου πάνω από τη Μαρίνα. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ήπιας κυκλοφορίας όμως εξυπηρετεί συγχρόνως πολλούς πεζούς και ιδιαίτερα επισκέπτες της πόλης, ενώ σήμερα υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τον ηλεκτροφωτισμό του. 

Ορισμένες εργασίες οι οποίες δεν προκαλούν όχληση θα ξεκινήσουν άμεσα, την επόμενη εβδομάδα, και το έργο θα συνεχιστεί το Σεπτέμβριο. Θεωρούμε ότι το έργο αυτό θα βοηθήσει την περιοχή, αφού θα φωτίσει την περιοχή τόσο για λόγους ασφάλειας όσο και για να αναδείξει ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης μας».

Ο κ. Σίσκου  μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα ξεκινήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Λόγω της όχλησης το έργο θα διακοπεί τον Αύγουστο και θα ξεκινήσει πάλι το Σεπτέμβρη για να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο».
Άγιος Νικόλαος, 18-07-2014

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου