in , , ,

Όλα τα παιδιά ξανά στους παιδικούς

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου επιστρέφουν όλα τα παιδιά που είχαν απομακρυνθεί τον Οκτώβριο στον παιδικό σταθμό της Αμμούδας στα νέα τμήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά την πρόσληψη και των νέων εργαζομένων.

 Η μικρή καθυστέρηση προέκυψε λόγο του γεγονότος ότι έπρεπε όλοι να περάσουν από υγειονομική επιτροπή ενώ την Τρίτη θα υπογραφούν οι συμβάσεις τους και την Τετάρτη ξεκινούν εργασία.
 Οι υπηρεσίες του ΟΚΥΔΑΝ θα ενημερώσουν τις οικογένειες των απιδιών που είδαν αποχωρήσει ώστε την Τετάρτη να τα πάνε κανονικά στο σχολείο τους. Ήδη έχει μεταφερθεί στην Αμμούδα και ο πρώτος παιδικός ενώ εντός του τριημέρου θα ξεκινούσαν οι εργασίες για την μετατροπή της νέας μεγάλης κουζίνας με τις εργασίες να γίνονται τα απογεύματα ώστε να μην δημιουργήσουν ενόχληση στην λειτουργία των τμημάτων του σχολείου. 
Στην συνεδρίαση του Δ.Σ του ΟΚΥΔΑΝ που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος Μανόλης Αικατερινάκης ενημέρωσε τα μέλη για τις εξελίξεις στους παιδικούς σταθμούς και την μεταφορά τους στην Αμμούδα. Στην συνεδρίαση ομόφωνα αποφασίστηκε να μην υποβληθεί αίτηση στο πρόγραμμα της εθελοντικής ενδοαυτόδιοικητικής κινητικότητας αο την στιγμή που η συγκεκριμένη τακτική του υπουργείου είναι ένα ακόμα  τρικ που προς τις απολύσεις.
 «Είναι μια μνημονική διαδικασία που θα δείξει την πόρτα της ανεργίας  και την απόλυση σε χιλιάδες εργαζόμενους που εμείς δεν θα ακολουθήσουμε», τόνισε ο πρόεδρος και ομόφωνα αποδέχτηκαν όλα τα μέλη.  Ακόμα αποφασίστηκαν οι διαθέσεις πιστώσεων και άλλες διαδικαστικές εξελίξεις που αφορούν τις υπηρεσίες του Οργανισμού.
ΘΑΝΟΣ Κ