in , , , , ,

Ότι θέλει κάνει ο κάθε επαγγελματίας;

Μέσα σε κάποια πλαίσια, είναι κατανοητό το θέμα των διαφόρων κατασκευών από επαγγελματίες. Από το σημείο αυτό μέχρι το να γίνονται μόνιμες κατασκευές, να κτίζονται πεζοδρόμια, σε χώρους που είναι δημόσιοι, υπάρχει θέμα.

Αν η δημοτική αρχή έδωσε άδεια, τότε οι αρμόδιοι είναι υπόλογοι. Αν όχι, γιατί δεν παρεμβαίνουν;
Είναι μια κατάσταση γενικευμένη.

Πολλοί κλείνουν εντελώς πεζοδρόμια απαγορεύοντας την χρήση τους από πεζούς, θέτοντας θέμα ασφάλειας αναγκάζοντας τους να κινηθούν στο οδόστρωμα. Μέχρι στα όρια της ράμπας ΑΜΕΑ είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση η κατασκευή.  

Υπάρχει υπάλληλος που έδωσε τέτοια άδεια;

Οπως επίσης κάποιοι κάνουν χρήση χώρου μεγαλύτερου του παραχωρηθέντος ή καταλαμβάνουν το οδόστρωμα με διάφορα αντικείμενα ή γλάστρες προκειμένου να μην σταθμεύουν οχήματα (ή για να κρατούν χώρο για τα δικά τους). Και αναρωτιέται ο απλός πολίτης, γιατί επιτρέπεται αυτό;

Δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοιες εικόνες, με αστυνομία και δημοτική αρχή να κάνουν τα στραβά μάτια, και την ίδια στιγμή λίγα μέτρα μετά να βεβαιώνονται παραβάσεις.

Μέσα από το ιστολόγιο έχει καταγγελθεί, ότι ολόκληρη οδός έχει κλειστεί ή καταπατηθεί 1 και ένα χρόνο μετά, καμία ενέργεια δεν έχει γίνει γνωστή από τους υπευθύνους, ενώ τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Μετά φταίνε εκείνοι που μπροστά σε αυτή την κατάσταση, αναγκάζονται να ζητήσουν την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

αναδημοσίευση – πηγη  http://blog.mirabelo.gr/