10.500 μοναδικοί θεατές. video

10.500 μοναδικοί θεατές. video
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim 2-12-glamour-anim-124x53

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ανταπόκριση των χριστών του διαδικτύου στην πρόσκληση του WEB T.V της ΑΝΑΤΟΛΗΣ το βράδυ της Κυριακής για την παρακολούθηση των πρώτων αποτελεσμάτων στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

 10.500 θεατές παρακολουθούσαν επί 4 ώρες την ροη από το στούντιο που φιλοξενήθηκε στο ισόγειο του κτιρίου της περιφερειακής ενότητας του νομού. Λίγο μετά τις 19.30 η αντιπεριφερειαρχης Πελεγία Πετράκη σχολίασε την ροη της διαδικασίας σε επίπεδο νομού και καλωσόρισε την εκπομπή της ΑΝΑΤΟΛΗΣ που έδινε την δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθούν οι Λασιθιώτες όλου του κόσμου από όπου και αν βρίσκονταν την ροη των αποτελεσμάτων. 
Λίγο μετά τις 9 και αφού είχαν ήδη πληροφορηθεί τα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα ο επισφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία» Πανίκος Καρατσής χαρακτήρισε τα αποτελέσματα για τον συνδυασμό ιδιαιτέρα άσχημα ενώ λίγο αργότερα εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Χατζηδάκης παρόν στο στούντιο δήλωσε πως το αποτέλεσμα για τον συνδυασμό τους ήταν το αναμενόμενο από την στιγμή μάλιστα που οι επιλογές στα πρόσωπα είχαν καθαρά κομματικό χαρακτήρα.. 
Λίγο αργότερα μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης τοποθετήθηκαν για το αποτέλεσμα τόσο οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης και Αντώνης Ζερβός οι οποίοι τόνισαν πως ξεκινά ακόμα μια δύσκολη εβδομάδα έως τις επαναληπτικές εκλογές της επόμενης Κυριακής. Στον αέρα της εκπομπής βγήκε και ο δήμαρχος Σητείας και ο οποίος αναδείχτηκε εκ νέου νικητής στον Δήμο Σητείας με το μεγάλο ποσοστό που ξεπέρασε το 65 % 
«Η επιτυχία του συνδυασμού μεγάλη γεγονός που σημαίνει ότι είναι μεγάλη και η ευθύνη για την ομάδα μας που είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και με πολύ δουλειά να κάνει το καλύτερο για τον τόπο.» είπε χαρακτηριστικά. 
Σε όλη την διάρκεια της 4ωρης εκπομπής οι συνάδελφοι από την Ιεράπετρα η Ειρήνη Λάμπρου και από την Σητεία Μαρίζα Ψαράκη έδιναν τον παλμό της επικαιρότητας της μέρας από την περιοχή τους όπου καθημερινά καλύπτουν το ρεπορτάζ ενώ από το  στούντιο σχολίαζαν την τρέχουσα επικαιρότητα Λεωνίδας Κλώντζας και Μιχάλης Ατσαλάκης, τον συντονισμό δε της εκπομπής είχε ο δημοσιογράφος Θάνος Κορομπύλιας. 
Στην διάρκεια της μεταδόθηκαν βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και προβολής του τόπου μας τα οποία έως και σήμερα έχουν παρακολουθήσει οι διπλάσιοι επισκέπτες της εκπομπής. 
Η δύναμη της εικόνας μέσω του διαδικτύου για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε μεγάλη ενώ οι τεχνικοί του WEB T.V Νίκος Κοϊνάκης και Θανάσης Μπέρκοβιτς με επαγγελματισμό ανταποκρίθηκαν άψογα ενώ για την ολοκλήρωση της εκπομπής τα μέγιστα πρόσφεραν οι εργαζόμενοι του τμήματος της πληροφορικής της Περιφερειακής ενότητας του νομού. 
Παρόμοιες εκπομπές θα επαναληφτούν και τις επόμενες μέρες με το νέο αυτό μέσο ενημέρωσης του WEB T.V να δείχνει ότι συνεχίζει την δυναμική του έντυπου φύλλου της ΑΝΑΤΟΛΗΣ καθώς οι χρήστες του διαδικτύου το εμπιστεύονται διαρκώς.
anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29-8-fpa-400-ban